Skip to content

Een goed begin…

Is het halve werk.

Welkom op mijn blog! Mijn naam is YarnAddict en ik heb een wolverslaving.

Vier jaar geleden werkte ik op een kantoor in Utrecht, waar ik overigens ook woon. Het internet was uitgevallen en aangezien mijn collega’s en ik daar volledig van afhankelijk waren, zaten we stil.

Mijn Duitse collega haalde een halve Amigurumi uit haar tas en begon te haken. Al snel duwde ze de naald in mijn handen en legde me uit hoe mijn eerste ‘losse’ te haken.

Ik begreep het niet en ik dacht dat ik het nooit zou begrijpen. Ik wist niet hoe ik die stomme naald moest vasthouden, spanning op de draad moest houden en ook nog een draad door een lusje moest kunnen halen.

Gelukkig ben ik koppig en zette ik door. Ik kocht een boekje met patronen die natuurlijk veel te moeilijk waren, een naald en wat bolletjes katoen. Heel langzaam (écht, héél langzaam) kreeg ik het in de vingers.

Zo werd ons kantoor-feestvarken geboren. Zijn naam werd Chris P. Bacon (zie foto) en hoewel ik al twee jaar niet meer op dat kantoor werk, moedigt Chris mijn collega’s nog altijd aan.

Sindsdien haak ik. Ik raakte verzeild in de wereld van stokjes, vasten, halfstokjes, kreeftsteken en lossen. Ik word blij van nieuwe steken, van dekentjes en vooral van nieuwe wol. Zo blij dat ik continue mijn vrienden, familie en mijn lieve vriend spam met mijn projecten, maar ik wil meer. Ik wil het van de daken schreeuwen en dat doe ik in dit blog.

Blijf vooral lezen. Ik ben momenteel met wat leuke projecten bezig waar ik jullie van op de hoogte wil houden!

ChrisP.Bacon
Chris P. Bacon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *